Notice: Elementor\Scheme_Typography er foreldet siden versjon 2.8.0! Bruk Elementor\Core\Schemes\Typography isteden. in /customers/2/9/7/stjordalmaskinering.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4806

Om Stjørdal Maskinering AS​

Stiftet pr 1.6.2011, og overtok driften etter Stjørdal 3D Verksted AS i de samme lokalene i Havnegata 18, 7500 Stjørdal. Stig Murvold vil være daglig leder og hovedaksjonær i bedriften. Stig har lang erfaring fra bransjen, og vil stå til disposisjon for våre kunder.

Vi vil arbeide for å utvikle og forbedre vårt kundeforhold til både eksisterende og nye kunder, og hovedfokuset vil være å tilfredsstille de kvalitetskrav som stilles, og de krav som stilles til rettidige leveranser.

Bedriftens 12 ansatte er en styrke i forhold til solid kompetanse, fleksibilitet, samt at dette hjelper Stjørdal Maskinering AS å komme fort og godt i gang. Her har vi full produksjon fra 07:00 til 24:00 hver dag.

For å sikre en god logistikk og best mulig økonomi i våre kunders verdikjeder kan vi for eksempel sørge for materialer med eventuell sertifikater hvis dette er ønskelig. Interne kvalitetsprosedyrer vil bli videreutviklet i tråd med de krav som gjelder for ISO 9001 sertifisering.

I tillegg til en- og flerstykks maskinering av produkter for våre kunder kan vi blant annet bidra til å utvikle prototyper, vedlikehold og reparasjon av eksisterende produkter, samt videreutvikle våre kunders produkter.

Stjørdal 3D Verksted AS

Stjørdal 3D Verksted AS​vil fortsatt eksistere som et eiendomsselskap, og de stiller maskiner og 1050 m2produksjonslokaler til disposisjon for Stjørdal Maskinering AS via en langsiktig leieavtale. Her er det også kontorer som vi gjerne stiller til disposisjon for våre kunder ved eksempelvis oppstart, kontroll og testing.